Últimas noticias Hemeroteca

Pau Juvillà diu que la gestió del servei d'acollida a dones víctimes de violència masclista "ha d'estar en mans públiques"

El portaveu de La Crida per Lleida-CUP no es tornarà a presentar a les eleccions municipals

El portaveu del grup municipal de La Crida CUP, Pau Juvillà, reclama que l'Ajuntament de Lleida assumeixi de manera directa la gestió del servei d'allotjament d'urgència per a dones que víctimes de la violència masclista. El concurs per la seva gestió va quedar desert, el passat desembre.

ENTREVISTA. PAU JUVILLÀ, portaveu del grup municipal de La CRIDA-CUP. A menys de un any i mig de legislatura municipal / MERCÈ MARCH (RÀDIO LLEIDA)

Segons la Crida-Cup, l'equip de govern els va dir que estudiarien noves fórmules de licitació per cobrir aquest servei que abans feia l'entitat Dona Samaritana.

A l'espera d'un any i mig per a les properes eleccions municipals, Pau Juvillà ha afirmat a Ràdio Lleida, que no pensa torna a presentar-se a les properes municipals, a l'igual que Francesc Gabarrell, l'altre dels regidors a l'Ajuntament, en compliment dels només 4 anys, que van establir en assemblea La CRIDA per Lleida-CUP.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?