Últimas noticias Hemeroteca

Gas Gas treu la moto de trial elèctrica al mercat

Torrot invertirà 2 M€ a la seva fàbrica de Gas Gas de Salt per produir el model popular de la moto de trial elèctrica amb la que Marc Colomer ha guanyat el primer mundial d'aquesta especialitat. De moment, en fabricarà 200 i les primeres unitats sortiran al mercat el mes de juny.

Torrot ja té el model de moto elèctrica urbana més venut d'Espanya –el MUVI- i ara vol fer el pas a l'off road implantant un motor elèctric a la moto de trial característica de Gas Gas.

El primer pas ha estat guanyar el primer mundial de l'especialitat amb el prototipus Gas Gas TXE i ara invertirà 2 milions d'euros a la cadena de muntatge de Salt per poder produir el model de carrer.

La primera producció serà de 200 unitats i segons un dels seus responsables tècnic, el pilot Marc Colomer, les primeres estaran disponibles pels volts del mes de juny coincidint amb les dues proves del mundial d'aquest any.

Marc Colomer, Gas Gas / El mes de juny la moto versió carrer ja estarà disponible

Colomer diu que és evident que els aficionats a les motos de combustió necessitaran un període d'adaptació a una moto silenciosa com aquesta però diu que, en algunes coses, la moto elèctrica és millor que la convencional.

Colomer en cita dues; “dóna una potència constant” independentment de la posició de la moto o les condicions ambientals i “s'engega amb un botó”.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?