Sociedad

Del pal a la pastanaga

El delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, ha donat a entendre que dilluns vinent el ministre de Foment anunciarà com i quan arribarà l'alta velocitat a l'aeroport de Girona. Això tres setmanes després de recriminar a l'alcaldessa de Girona que no voler reunir-se amb ell posava en risc projectes com aquest, precisament.

Millo amb el director de l'aeroport i el subdelegat del govern a Girona. / Imatge: ACN

Girona

El 16 de gener de 2018, Enric Millo denunciava que la decisió de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, de no voler-se reunir amb ell posava en risc projectes importants per la ciutat de Girona i l’àrea com el baixador a l’aeroport.

Enric Millo - Perillen obres a Girona

00:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000152870/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ahir al matí, en canvi, va anunciar que dilluns vinent, el Ministre de Fomento, Íñigo de la Serna, es desplaça a Barcelona per detallar el pla director dels aeroports d'AENA a Catalunya i, citem textualment, donarà "notícies positives" per l'aeroport de Girona referents a la seva intermodalitat.

Preguntat directament per si això volia dir que el baixador de l'AVE reclamat pels empresaris i la Generalitat seria una realitat, Millo ha respost això.

Enric Millo, delegat del govern

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000153842/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De fet, el mes d'abril, el Ministre de la Serna ja va dir que construir un baixador a l'aeroport de Girona era una demanda “raonable” i que havia donat ordres a AENA perquè negociés amb la Generalitat la manera de fer-ho possible.

Es calcula que el baixador el podrien utilitzar unes 950.000 persones a l'any.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00