Últimas noticias Hemeroteca

Del pal a la pastanaga

El delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, ha donat a entendre que dilluns vinent el ministre de Foment anunciarà com i quan arribarà l'alta velocitat a l'aeroport de Girona. Això tres setmanes després de recriminar a l'alcaldessa de Girona que no voler reunir-se amb ell posava en risc projectes com aquest, precisament.

Millo amb el director de l'aeroport i el subdelegat del govern a Girona. /

El 16 de gener de 2018, Enric Millo denunciava que la decisió de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, de no voler-se reunir amb ell posava en risc projectes importants per la ciutat de Girona i l’àrea com el baixador a l’aeroport.

Enric Millo - Perillen obres a Girona / "per l'actitud de confrontació de Madrenas"

Ahir al matí, en canvi, va anunciar que dilluns vinent, el Ministre de Fomento, Íñigo de la Serna, es desplaça a Barcelona per detallar el pla director dels aeroports d'AENA a Catalunya i, citem textualment, donarà "notícies positives" per l'aeroport de Girona referents a la seva intermodalitat.

Preguntat directament per si això volia dir que el baixador de l'AVE reclamat pels empresaris i la Generalitat seria una realitat, Millo ha respost això.

Enric Millo, delegat del govern / Dilluns el Ministre de Foment anunciarà com i quan arribarà l'alta velocitat a l'aeroport de Girona

De fet, el mes d'abril, el Ministre de la Serna ja va dir que construir un baixador a l'aeroport de Girona era una demanda “raonable” i que havia donat ordres a AENA perquè negociés amb la Generalitat la manera de fer-ho possible.

Es calcula que el baixador el podrien utilitzar unes 950.000 persones a l'any.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?