Sociedad

Innovació empresarial amb el centre Valkiria i la Universitat Babson College de Boston

És la primera vegada que s'ofereix a Europa aquest programa formatiu impartit per Jay Rao, guru i professor d'Estratègia i Innovació

Centro Valkiria

Invertir en innovació és tendència. No obstant això, com dur a terme aquesta innovació i transmetre-la en la cultura corporativa de l'empresa és un repte al qual s'enfronten les companyies actuals. En aquest context, i per tal de donar resposta a aquestes necessitats, el Centre Innovació laboral Valkiria, de Barcelona, en col·laboració amb Babson College de Boston (EUA) presenten, per primera vegada a Europa, en format obert, el "Innovation sandbox Program ".

Valkiria

Es tracta d'una sessió d'introducció al Innovation Sandbox, programa formatiu especialitzat en emprenedoria i innovació que serà impartit el proper 12 de febrer pel gurú d'origen hindú i professor d'Estratègia i Innovació a Babson College (Boston) i membre de la Comunitat de innovació de Valkiria, Jay Rao.

Tal com afirma el professor Jay Rao, "la innovació és un canvi de mentalitat i comportament". Aquest canvi ve dirigit per la cultura organitzativa, el cor de la companyia, i és un procés, una disciplina, un conjunt de coneixements i eines que han de ser ensenyats. A més, tal com destaca l'expert, el 94% dels executius assenyalen que les persones i la cultura organitzativa són els elements més importants per innovar.

La introducció al 'Innovation Sandbox Program', que tindrà lloc el proper 12 de febrer, està molt enfocat a la innovació en les organitzacions amb la intenció del futur i està centrat en nous models de negocis disruptius i metodologies d'innovació. Els assistents podran desenvolupar un coneixement pràctic i una mentalitat emprenedora per afrontar els problemes que frenen la innovació i identificar noves oportunitats que facin créixer a la companyia, fent moltes més preguntes que respostes. Tot això aprofitant les oportunitats brindades per les noves tecnologies i la globalització.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00