Últimas noticias Hemeroteca

Deures pendents al Parc Central

L'Ajuntament de Girona reconeix que la construcció de la marquesina a la nova estació, replantar el verd i enllestir la zona de la llosa i negociar la cessió dels terrenys amb Adif obligaran a seguir tenint converses amb l'Estat. El regidor del projecte ferroviari és optimista perquè diu que ha negociat "amb gent pitjor".

Entrevista Carles Ribas, regidor Ajuntament de Girona / Repàs a les obres pendents del Parc Central de Girona.

El regidor Carles Ribas espera que les negociacions per la cessió dels terrenys amb Adif i l'Estat, tot i anar per llarg, deixin igualats els comptes entre les dues parts i reconeix que malgrat les males relacions entre Enric Millo i l'Ajuntament de Girona, no veu problemes a la negociació perquè segons Ribas, ha negociat "amb gent pitjor".

Ribas creu que d'aquí un mes les obres al sector de la llosa ja estaran acabades i es podrà obrir al públic. Més temps tardarà en estar construïda la marquesina que connectarà l’estació del tren convencional amb la de l’AVE, que preveu que estigui llesta a finals d'any. L’empresa a la que havien adjudicat aquests treballs va fer fallida.

També ha dit que després de la negociació amb l'Estat i Adif estudiaran la possibilitat de demandar-los pels danys ocasionats als veïns i a la ciutat de Girona pel retard en la construcció de la nova estació i altres incompliments durant el procés que ha durat una dècada.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?