Sociedad

L'AMB posarà en marxa línies de bus exprés

Donaran servei a municipis de la segona corona metropolitana i la idea és que aquests autobusos siguin directes i redueixin, per tant, el temps de viatge

Barcelona

L'Àrea Metropolitana posarà en marxa línies de bus exprés per reduir el temps de viatge entre els municipis de la segona corona i Barcelona. La idea és que siguin autobusos directes, o amb menys parades que els actuals, i que aconsegueixin un estalvi significatiu de temps.

La primera línia que es posarà en marxa, a la primavera, connectarà Castelldefels amb Barcelona. El director de mobilitat i transport de l'Àrea Metropolitana, Joan Maria Bigas, explica que les noves línies no eliminaran cap servei de la xarxa actual. Diu que "no tocarem una cosa que funciona, però afegirem serveis de línies exprés que, sobretot en hora punta, tindran major velocitat comercial.

L'Àrea Metropolitana també implantarà un servei de METROBÚS que són línies d'altra freqüència en les que passa un autobús cada 10 minuts. La primera que es posarà en marxa unirà Can Ruti, Badalona, Santa Coloma i Sant Andreu Comtal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00