Sociedad

S'enfronta a 30 anys per abusar de tres menors

Va passar a Llívia quan els feia de cangur. Quan el cas es va destapar -el 2015- l'acusat anava com a independent a les llistes d'ERC a Puigcerdà i el partit el va apartar.

L'acusat, ahir, durant el judici. / Imatge: ACN

Girona

L'acusat està en presó provisional des del 2015 després que els pares de dos germans, de 5 i 9 anys, van denunciar l'educador davant dels Mossos per suposats abusos sexuals als seus fills.

Durant el judici, la mare dels nens ha ratificat el que van explicar els seus fills. Diu que l'acusat, que els feia classes i de cangur, els va portar a la piscina i, a la tornada, els va ensenyar un video pornogràfic i va abusar de tots dos: els va fer massatges a les parts íntimes i els va posar un pal de plàstic per l'anus.

Les psicòlogues donen credibilitat a la versió dels nens i el fiscal relata els mateixos fets. A part dels suposats abusos a aquests dos germans de 5 i 9 anys, se l'acusa d’abusar d'un altre nen de només 3 anys.

Els seus pares van sospitar quan el nen els va preguntar si llepar les parts intímes estava mal fet.

Durant el judici l'acusat, que només ha respost a les preguntes de la seva advocada, s'ha defensat dient que després de situacions d'estrés no recordava res i ha aportat un informe psicològic que el descriu com una persona ansiosa i depressiva i amb un trastorn de personalitat que el porta a actuar per impuls.

S'enfronta a 30 anys de presó per tres delictes d'abús sexual i dos mes d'agressió sexual amb penetració. El cas ha quedat vist per sèntència.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00