Sociedad

Cremen sis camions de recollida de brossa a l'exterior d'una empresa de recollida de residus a Reus

Cap persona ha resultat ferida i tampoc ha calgut evacuar cap persona. Sortosament les flames no han afectat ni la instal·lació de gas ni la de gasoil de la companyia, Fomento de Construcciones y Contratas.

Bombers de la Generalitat

Reus

Un incendi ha cremat aquest divendres a la matinada sis camions de brossa a l'exterior d'una empresa de recollida de residus situada al número 50 del carrer Ignasi Iglésias a Reus. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís de foc a les 1.21 hores i fins al lloc hi han desplaçat set dotacions. Els efectius han donat l'incendi per controlat a les 2.24 hores. Sortosament les flames no han afectat ni la instal·lació de gas ni la de gasoil de la companyia, Fomento de Construcciones y Contratas. Aquest matí els bombers revisaran les instal·lacions per assegurar-se que el foc s'ha apagat completament. Cap persona ha resultat ferida i tampoc ha calgut evacuar cap persona.

Segons ha informat l’Ajuntament de Reus, la crema de camions obligarà a replanificar el servei de recollida de residus. Amb tot, apunten que es mantindrà segons les necessitats previstes a la ciutat i que els horaris habituals es podran veure alterats. Durant l’incendi, en què han treballat set dotacions dels Bombers, s’han sentit algunes explosions, produïdes pels pneumàtics dels camions afectats. La Guàrdia Urbana ha col·laborat donant suport als bombers i amb la regulació del trànsit al polígon industrial, que ha quedat restablert a les 4.22. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00