Últimas noticias Hemeroteca

780 noves famílies van demanar ajuts al lloguer a l'Ajuntament de Girona el 2017

Se sumen a les prop de 300 que van demanar renovar aquesta ajuda. L'ajuntament hi va destinar 1.752.000 euros i preocupa, diu la regidora de serveis socials, que la xifra de sol·licitants no baixa.

L'Oficina d'Habitatge de Girona tramita de mitjana unes 4 subvencions cada dia per ajudar a famílies a pagar el lloguer de casa seva.

L'any passat van demanar aquest ajut 1.076 famílies i, d'aquestes, 780 el demanaven per primer cop. La resta sol·licitaven renovar-lo (del total, 134 s'han denegat per no complir els requisits o no entregar la documentació).

La regidora de Serveis Socials, Eva Palau, diu que preocupa que la xifra de sol·licitants no baixi i destaca que, en molts casos, són famílies amb nens.

Eva Palau, regidora de Serveis Socials Girona / Els més desafavorits encara no noten la recuperació

La Generalitat delega a l'Oficina d'Habitatge Municipal de Girona la tramitació d'aquest ajut i l'any passat l'Ajuntament hi va destinar 1.752.000 euros. Són diners que avança el consistori i després ho cobren de la Generalitat.

A part d'aquests ajuts pel lloguer, el 2017 l’Ajuntament també ha pagat a 50 famílies el total del deute acumulat en lloguers per evitar desnonaments imminents.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?