Últimas noticias Hemeroteca

El Dia Mundial de la Ràdio a Ràdio Girona

  • El programa Soroll s'ha emès en directe des de la Llibreria 22 de Girona, punt de trobada del món cultural i social i La Graderia s'ha gravat al Bar Pencil, punt de trobada de l'afició del Girona FC.
  • Tots els programes de SER Catalunya han sortit avui dels estudis per fer-se en diferents indrets que són ‘punt de trobada’.

El programa Soroll des de la Llibreria 22 de Girona pel Dia Mundial de la Ràdio /

El Dia Mundial de la Ràdio també s’ha celebrat a Ràdio Girona amb l’emissió en directe del programa Soroll des de la Llibreria 22 de Girona. Tots els programes de SER Catalunya han sortit avui dels estudis per fer-se en diferents indrets el país que són ‘punt de trobada’.

El programa Soroll conduït per Jordi Corominas cada migdia de 13:30h a 14:00h s’ha desplaçat avui a ‘La 22’ de Girona perquè és un establiment que fa 40 anys que s’ha convertit en el punt de trobada imprescindible del món cultural i social de la ciutat.

Per Soroll hi ha desfilat els llibreters Guillem Terribas i Jordi Gispert, l’escriptora Mar Bosch i l’editor Quim Curbet. Durant la conversa s’ha parlat dels programes de ràdio com a prescriptors de llibres, de la influència del mitjà en la cultura i s’han conegut algunes anècdotes de la història d’aquesta emblemàtica llibreria del centre de Girona que aquest any compleix 40 anys de vida.

La Graderia des del Bar Pencil

El programa esportiu La Graderia conduït per Sergi Victorio cada tarda de 15:45h a 16:00h s'ha desplaçat avui al Bar Pencil al carrer de la Rutlla de Girona, punt de trobada d'aficionats i jugadors del Girona FC. Hi han participat, entre d'altres, Ivan Quirós, el primer president de la penya Los Jandristas que va néixer justament al Pencil, Pedro González, propietari del bar; Ignasi Prádanos de la Penya Pablo Machine i l'exjugador del Girona FC, Jandro Castro:

Ràdio Girona

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?