Ocio y cultura

Pintura flamenca i holandesa dels segles XVI i XVII al CaixaForum de Girona

Retrats, al·legories, escenes de la vida quotidiana i natures mortes són algunes de les obres que es poden veure a l'exposició "Pintura flamenca i holandesa del Museu de Ginebra" fins el 19 d'agost al CaixaForum de Girona.

Ràdio Girona

Girona

Una exposició que busca les arrels de l'art contemporani en el segle d'or de l'art als Països Baixos i que està formada per 48 obres del Museu d'Art de Ginebra.

Ràdio Girona

Quadres de finals del segle XVI i del XVII que suposen una setena part del total de la col·lecció del Museu de Ginebra i que ajuden a entendre la gent de l'època i com en aquells segles l'art es va convertir en un dels principals motius de comerç.

És una mostra que ensenya com els artistes jerarquitzaven els gèneres de l'art i com aquest va ajudar a crear un nou mercat a gràcies als ports d'Amsterdam i Anvers malgrat els conflictes de l'època. Mayte García, comissària de l'exposició, creu que el segle XVII i les seves obres tenen coses en comú amb l'actualitat

Mayte García - comissària de l'exposició

00:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000155085/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'exposició fa un recorregut entre l'estil flamenc amb quadres que mostren temes nous a la pintura dels Països Baixos com els paisatges i boscos, les tavernes , les natures mortes o els gerros de flors. Una exposició que ja ha visitat França, que estarà al CaixaForum de Girona fins el 19 d'agost i després anirà a Tarragona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00