Sociedad

Carles Pellicer: 'Estic convençut que serem capaços de trobar consens'

Després que Ballesteros hagi recalcat que Tarragona no renunciarà a l'estació intermodal a la ciutat, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, es mostra més optimista que mai. Diu que sempre tindrà una actitud en defensa del servei a les persones.

Marc Càmara

Reus

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, assegura als micròfons de la Cadena SER que el territori serà capaç de no decebre la ciutadania i de trobar una solució al problema de la intermodalitat. En una setmana on el batlle reusenc s’ha cansat de demanar unitat territorial, Pellicer és més optimista que mai.

Diu l’alcalde que 'nosaltres considerem que l'estació central és central', responent així a les declaracions de Ballesteros on assegura que no renunciarà a una estació intermodal per Tarragona. Pellicer afegeix que 'ha d'estar al ben mig del territori, de la zona metropolitana. Ha d'estar lluny de tot arreu, o vist d'una altra manera, a prop de Reus, de Tarragona, de Vila-seca i de tot arreu'. I apunta que 'crec que serem capaços de trobar punts en comú. Entenc les legitimes reivindicacions de l'alcalde Ballesteros, però trobarem un punt que la ciutadania entendrà perquè no podem perdre el tren'.

Les crítiques, a Madrid

Pellicer vol deixar clar que qui no s’ha comportat com era d’esperar és el Ministeri de Foment. 'Hem de lluitar per anar a Madrid i reclamar millores pel territori, i també el Ministeri ha de ser-ne conscient’. Critica que els dirigents estatals només passegin pel territori quan els convé. ‘No som un territori Kleenex', ha reblat.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00