Últimas noticias Hemeroteca

Localitzen cinc immigrants que un camioner va descarregar a l'AP-7

Localitzats a Capmany (Alt Empordà) cinc africans que un camioner va descarregar en una àrea de descans de l'autopista. La policia sospita que venien d'Itàlia com els altres quatre casos detectats aquest mes. S'han interceptat 39 polissons

L'àrea de descans de Capmany, a l'AP7, on van deixar els 5 immigrants e /

La concessionària de l'autopista va trucar dimarts a la nit al 112 alertant que hi havia cinc persones a l'àrea de descans de Capmany. Eren cinc africans indocumentats --tres de Guinea i dos del Sudan-- que acabaven de baixar del remolc d'un camió. Els immigrants van explicar a la policia que havien pujat al camió a Itàlia i sense que el xòfer els veiés. El seu destí era França però no van poder baixar abans i van detectar que arribaven a Espanya quan en creuar la frontera l'únic dels cinc que portava mòbil va rebre un missatge de text informant-lo de les tarifes del país. Van donar cops al remolc, el conductor va obrir i els va descarregar en aquesta àrea de servei.

Els Mossos d'Esquadra els van traslladar a la comissaria de la Policia Nacional a La Jonquera que ahir a la nit ja els va retornar a França. 

Amb aquest cas ja són 39 les persones localitzades aquest febrer en remolcs de camions a l'Alt Empordà i el Gironès. En tots cinc casos els camions havien sortit del mateix punt: de Ventimiglia, a Itàlia, just abans d'entrar a França. La policia sospita que en aquest punt transfronterer hi actua algun grup que facilita als polissons pujar als remolcs, s'ha de veure si a canvi de diners.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?