Sociedad

Obligatori l'ús de cadenes en sis carreteres de les comarques tarragonines

Són la C-44 a Vandellós, a l'N-420 a Falset, la T-313 a Duesaigües, la T-733 a Ascó i a La Fatarella, a la TV-7331 i TV 7333. A més, des de poc després de les 10 del matí, també és obligatori l'ús de cadenes a l'N240 en ambdós sentits de la marxa entre Montblanc i Valls.

Postal a Montblanc, aquest dimecres a primera hora del matí. / Jordi Cartañá

Com van alertar els meteoròlegs, aquest dimecres s'ha aixecat amb intenses nevades en diversos punts de les comarques de Tarragona. A primera hora del matí, cap incidència, més enllà de la obligació de circular amb cadenes en cinc vies, algunes d'elles principals, com l'N-420 des de Riudecols i fins a Marçà i la C-44 a Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant. També en algunes carreteres secundàries com la T-313 a Duesaigües, la T-733 a Ascó i a La Fatarella, a la TV-7331 i TV 7333.

Blancafort.

Blancafort. / Cedida

A més, des de poc després de les 10 del matí, també és obligatori l'ús de cadenes a l'N240 en ambdós sentits de la marxa entre Montblanc i Valls. El Servei Català del Trànsit alerta de la presència de neu o gel a la calçada en carreteres com la T-704 a Prades i la C-242 a Cornudella del Montsant.

Montblanc.

Montblanc. / Jordi Cartañá

A primera hora del matí cauen volves de neu pràcticament arreu. A la costa no agafa, tot i que durant la matinada s'han registrat nevades intenses. En canvi, a l'interior ja s'acumulen els primers gruixos, com per exemple a la Conca de Barberà. 

Muralla de Montblanc.

Muralla de Montblanc. / Jordi Cartañá.

Sense transport escolar

Aquest dimarts ja es van enblanquinar els paisatges habituals durant els temporals de nevades i també es van deixar veure flocs de neu en llocs tan poc habituals com Tarragona o Reus.

Això sí, la previsió va fer anular alguns actes i esdeveniments, com l'Òpera Don Carlo que s'havia de fer al Teatre Fortuny. De fet, ahir es va posar en marxa per primer cop la prohibició per carretera del transport col·lectiu i també dels vehicles pesants. El que va provocar que els camioners, aturats en àrees de servei o aparcaments, es queixin. I és que consideren que a l'hora que es va activar la prohibició les carreteres encara eren practicables

Aquest dimecres, de fet, està anul·lat tot el transport escolar. En canvi, a la Universitat Rovira i Virgili estan a l'espectativa de com s'aixeca el dia per cancel·lar classes o no.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00