Últimas noticias Hemeroteca

Un error judicial torna la propietat del pis a una parella a la que havien desnonat

Una parella de Figueres ha recuperat la propietat del seu pis perquè el jutjat no els va notificar que els havien desnonat i que el pis passava a ser del banc. Ho van saber quan van rebre l'ordre de marxar. Ara tenen un nou termini per evitar que els desallotgin.

El matrimoni devia cinc quotes de la seva hipoteca, en total 1.500 euros, i el banc va presentar al jutjat l'execució hipotecària per quedar-se amb el seu pis.

Però el jutjat no va informar ni notificar a la parella aquesta decisió. Ho van descobrir quan van rebre la notificació (aquest cop sí) de desallotjament.

El seu advocat, Ferran Teva, diu que el jutjat no va esgotar tots els recursos per localitzar la parella i per això ara ha hagut d'anul·lar l'execució hipotecària que havia concedit la propietat del pis al banc.

Ferran Teva, advocat / Aquesta parella se n'assabenten quan el procés de desnonament ja no tenia aturador

No els van arribar a desallotjar. Ara, el jutjat envia el procediment fins al moment previ a l'execució hipotecària i diu l'advocat dels afectats que intentaran aconseguir que s'arxivi.

Al·leguen que el banc només pot reclamar a la parella les cinc quotes impagades i no la totalitat del deute hipotecari com està fent. Recorda Teva que la justicia europea ja ha declarat que això és abusiu.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?