Sábado, 11 de Julio de 2020

Otras localidades

“En pocs anys tindrem el doble de turistes a Barcelona”

Ho ha dit el comissionat de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la capital catalana en una jornada organitzada per Ràdio Barcelona que ha reunit importants marques i startups presents a la ciutat

Turistes al Park Güell

Turistes al Park Güell / David Ramos (Getty Images)

Companyies com Vueling, el Liceu o Desigual han coincidit que Barcelona és una ciutat magnífica per créixer tot i que cal gestionar l'arribada de turistes per tal que no es concentrin en unes poques zones de la ciutat.

El Comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l'Ajuntament, Lluís Gómez, ha coincidit que s'ha de gestionar però també alerta que la presència de turistes creixerà molt: "Ho dic des de la intuïció: en pocs anys tindrem el doble de turistes a Barcelona i també a totes les cuitats del món. No em preocupa gaire l'èxit de hem pujat un quatre o hem baixat un cinc, perquè d'aquí a molt poc, en comptes de 15 o 20 tindrem 35 milions de turistes a l'any"

I en una taula roda sobre startups, els ponents han coincidit que la dificultat no és tant crear una empresa com consolidar-la. Diuen que el problema comença quan s'arriba a un milió d'euros de facturació perquè és quan s'ha de saber gestionar.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?