Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 23 de Enero de 2020

Otras localidades

“En pocs anys tindrem el doble de turistes a Barcelona”

Ho ha dit el comissionat de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la capital catalana en una jornada organitzada per Ràdio Barcelona que ha reunit importants marques i startups presents a la ciutat

Turistes al Park Güell / ()

Companyies com Vueling, el Liceu o Desigual han coincidit que Barcelona és una ciutat magnífica per créixer tot i que cal gestionar l'arribada de turistes per tal que no es concentrin en unes poques zones de la ciutat.

El Comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l'Ajuntament, Lluís Gómez, ha coincidit que s'ha de gestionar però també alerta que la presència de turistes creixerà molt: "Ho dic des de la intuïció: en pocs anys tindrem el doble de turistes a Barcelona i també a totes les cuitats del món. No em preocupa gaire l'èxit de hem pujat un quatre o hem baixat un cinc, perquè d'aquí a molt poc, en comptes de 15 o 20 tindrem 35 milions de turistes a l'any"

I en una taula roda sobre startups, els ponents han coincidit que la dificultat no és tant crear una empresa com consolidar-la. Diuen que el problema comença quan s'arriba a un milió d'euros de facturació perquè és quan s'ha de saber gestionar.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?