Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 10 de Diciembre de 2019

Otras localidades

El Barça s'associarà amb Magic Johnson per crear la franquícia del femení als EUA

L'equip del FC Barcelona a la National Women's Soccer League serà una realitat l'any vinent, al 2019, jugarà al Banc Of California Stadium de Los Ángeles i la idea és que les equipacions siguin blaugranes.

Fa mesos us vam explicar que Josep Maria Bartomeu tenia entre cella i cella crear un equip de futbol femení als Estats Units.

La idea va agafant forma i, a falta de polir detalls, la franquícia del Barça a la National Women's Soccer League serà una realitat l'any vinent, al 2019.

El Barça el considera un projecte estratègic per fer créixer la seva marca al mercat americà

Per crear aquesta franquícia, el Barça s'associarà amb el mite de l'NBA, Magic Johnson; amb l'ex estrella de beisbol, Nomar García Parra; i amb una de les millors jugadores de futbol de la història, Mia Hamm.

La idea és crear una Join Venture (associació empresarial) i associar-se amb Los Ángeles Futbol Club que juga la Lliga masculina.

El Barça femení d'Estats Units jugarà al Banc Of California Stadium de Los Ángeles, un estadi que s'està acabant de construir, s'inaugurarà d'aquí a un mes, té capacitat per a 22.000 espectadors i ha costat més de 350 milions de dòlars. En aquest estadi ja hi començarà a jugar Los Ángeles FC masculí.

El nom de la franquícia no està tancat però tindrà la marca Barça

Una possibilitat és que es digui Futbol Club Barcelona Los Ángeles i la idea és que les equipacions siguin blaugranes. És a dir, que l'equip sigui totalment reconeixible amb la imatge del Barça.

El club blaugrana s'associa amb Los Ángeles perquè és la manera de que pugui participar a la National Women's Soccer League ja que als Estats Units, les Lligues són propietàries dels equips i el Barça volia evitar que el seu equip fos propietat de la Lliga. Associant-se amb l'equip de Magic Johnson i de Mia Hamm, aconsegueix mantenir la seva part en propietat dels socis i l'altra part és la que serà propietat americana.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?