Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 19 de Julio de 2019

Otras localidades

El missatge d'Arthur a Andrés Iniesta al 'Què t'hi jugues!'

El nou jugador brasiler del FC Barcelona ha volgut enviar aquest missatge al capità blaugrana a través de SER Catalunya. El jugador manxec és l'ídol futbolístic d'Arthur.

"Iniesta sempre ha estat un jugador a qui he admirat molt. Per la seva intel·ligència, per com condueix el joc. És hàbil, fort emocionalment i molt intel·ligent.

Aquestes són les virtuts que més m'agraden d'ell. És el meu ídol, m'agrada el que fa dins del camp però també com és fora d'ell. Realment és el meu ídol i ho és per tot el que representa al món del futbol i com a ciutadà.

Estic molt feliç que aquest àudio arribi a Iniesta. Estic comptant els dies per poder-lo conèixer. És la meva gran referència al futbol. Des de petit volia jugar per a ell, donar-li ‘boles’ i rebre passades que seran de molt valor per a mi.

Perdoneu el meu portuguès, estic aprenent castellà. Però segur que ja estàs acostumat al portuguès perquè convius amb molts brasilers.

Una abraçada gran, espero que el missatge arribi a Iniesta, que és el meu ídol, i espero trobar-me'l en breus. Una gran abraçada, que deu us beneeixi".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?