Últimas noticias Hemeroteca

El ple rebutja la moció del PP que demanava la dimissió de Madrenas

L'alcaldessa de Girona va reiterar la seva voluntat de continuar al capdavant de la ciutat i es va descartar com a presidenciable a la Generalitat tot i les informacions periodístiques que la situen com a alternativa si fracassen els intents per investir Jordi Sánchez o Carles Puigdemont.

Madrenas parlant ahir al ple. /

ERC, la CUP i CiU van votar en contra de la moció que va presentar la portaveu del PP i que, al marge del vot d’aquest partit, només va tenir el suport de C’S.

La portaveu popular, Concepció Veray, va reiterar que l’alcaldessa Marta Madrenas té una actitud “sectària” i que no representa la majoria dels gironins. Els partits que li van tombar la moció la van recriminar-li haver-la presentat sabent que estava condemnada al fracàs.

La portaveu socialista, Sílvia Paneque, va dir a Veray que si volia canviar l’alcalde havia de presentar una moció de censura i el portaveu de la CUP, Lluc Salellas, va dir que tot i que ideològicament estan molt lluny de Madrenas, no pensaven contribuir a la seva “criminalització”.

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona / Deixa clar que vol seguir sent alcaldessa

Un cop desestimada, Madrenas va agafar la paraula per reiterar la seva voluntat de seguir com a alcaldessa davant de les informacions periodístiques que la situen com a presidenciable –entre d’altres- a la Generalitat si no prosperen les iniciatives per investir Jordi Sánchez o Carles Puigdemont.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?