Lunes, 27 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Tortosa porta el subministrament d'aigua potable al polígon Pla de l'Estació

Els treballs tenen un cost de 140.000 euros i completen les obres de connexió de xarxa previstes al pla director d’abastament d’aigua potable de Tortosa

Unes màquines, en un dels punts de les obres que s'estan fent al polígon Pla de l'Estació.

Unes màquines, en un dels punts de les obres que s'estan fent al polígon Pla de l'Estació. / Sonia Castelló

L’empresa Aigües de Tortosa ha començat obres per portar el subministrament d’aigua potable als veïns del carrer Nova Estació i les empreses del polígon Pla de l’Estació, que fins ara han hagut de recórrer a pous propis o al servei d’aigües de la veïna localitat de Roquetes per tenir aigua.

L’obra té un cost de 140.000 euros i també s’aprofita per instal·lar la xarxa de telecomunicacions a la zona, on hi ha, entre d’altres, el Viver d’empreses i la mateixa seu d’Aigües de Tortosa.

El gerent d’Aigües de Tortosa, Honorio Royo, ha detallat que s’estan instal·lant dos canonades en paral·lel, una de distribució i l’altra de transport, que ja ho deixen tot preparat per a hipotètiques futures ampliacions de la xarxa.

Aquesta obra permet completar les obres de connexió de xarxa que contempla el pla director d’abastament d’aigua potable de Tortosa. Aquestes connexions busquen millorar el subministrament d’aigua a la ciutat.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que “hem anat donant compliment al pla director, sobretot per millorar el subministrament a tot el municipi i poder subministrar de diversos llocs i tenir alternatives quan hi ha un tall d’aigua”.

Paral·lelament a aquesta obra al carrer Nova Estació, Aigües de Tortosa segueix fent treballs de millores i modernització de les xarxes de distribució existents. Actualment s’estan fent treballs en aquesta línia en diversos punts dels pobles del municipi i aviat començarà una altra obra a l’avinguda de la Generalitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?