Sociedad

Tortosa porta el subministrament d'aigua potable al polígon Pla de l'Estació

Els treballs tenen un cost de 140.000 euros i completen les obres de connexió de xarxa previstes al pla director d’abastament d’aigua potable de Tortosa

Unes màquines, en un dels punts de les obres que s'estan fent al polígon Pla de l'Estació. / Sonia Castelló

Tortosa

L’empresa Aigües de Tortosa ha començat obres per portar el subministrament d’aigua potable als veïns del carrer Nova Estació i les empreses del polígon Pla de l’Estació, que fins ara han hagut de recórrer a pous propis o al servei d’aigües de la veïna localitat de Roquetes per tenir aigua.

L’obra té un cost de 140.000 euros i també s’aprofita per instal·lar la xarxa de telecomunicacions a la zona, on hi ha, entre d’altres, el Viver d’empreses i la mateixa seu d’Aigües de Tortosa.

El gerent d’Aigües de Tortosa, Honorio Royo, ha detallat que s’estan instal·lant dos canonades en paral·lel, una de distribució i l’altra de transport, que ja ho deixen tot preparat per a hipotètiques futures ampliacions de la xarxa.

Aquesta obra permet completar les obres de connexió de xarxa que contempla el pla director d’abastament d’aigua potable de Tortosa. Aquestes connexions busquen millorar el subministrament d’aigua a la ciutat.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que “hem anat donant compliment al pla director, sobretot per millorar el subministrament a tot el municipi i poder subministrar de diversos llocs i tenir alternatives quan hi ha un tall d’aigua”.

Paral·lelament a aquesta obra al carrer Nova Estació, Aigües de Tortosa segueix fent treballs de millores i modernització de les xarxes de distribució existents. Actualment s’estan fent treballs en aquesta línia en diversos punts dels pobles del municipi i aviat començarà una altra obra a l’avinguda de la Generalitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00