Últimas noticias Hemeroteca

Els narcopisos, al darrere de la baralla amb matxets i ganivets al Raval

Amb un matxet en ple dia i en ple centre de Barcelona. Una baralla que està sent molt comentada a les xarxes socials. L’home del matxet actua com un porter mafiós d'un edifici municipal on segons els veïns hi ha 6 narcopisos

L’home de negre del matxet és un suposat traficant de drogues de 43 anys d’origen marroquí que els veïns del Raval situen com el “porter mafiós” del número 9 del carrer de l’Om, una finca de titularitat pública, on segons els veïns hi ha fins a 6 narcopisos. / Cadena SER

Un edifici propietat de la Generalitat i gestionat per l'Institut Municipal de l'Habitatge de Barcelona, pisos socials, la majoria de lloguer. És una finca situada al número 9 del carrer de l'Om, en ple barri del Raval on ahir a la tarda, i amb llum de dia encara, dos homes es van enfrontar, un amb un matxet i l'altre amb un ganivet gros, en unes imatges impactants, mentre s'amenaçaven amb fer-se mal.

El del matxet va ferir a la cama l'altra. La Guàrdia Urbana li va haver de fer un torniquet i el van traslladar a l'Hospital del Mar. El dia abans havia estat ell l'agressor i d'aquí la revenja.

En el rerefons un afer de tràfic de drogues segons ha pogut saber SER Catalunya. La Roser coneix l'home vestit de negre a les imatges i amb una mena de matxet a la mà dreta. Es col·loca a la porta de la finca i actua com un mafiós controlant qui entra i qui surt.

El comissionat de seguretat, Amadeu Recasens assegura que estan intentant fer tot el que poden. Que hi ha bona col·laboració entre mossos i urbana però que calen ordres judicials per entrar als pisos i és complex.

Els dos homes de la baralla d'ahir estan a garjoles dels mossos per declarar davant del jutge.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?