Últimas noticias Hemeroteca

Girona no demandarà Adif fins que no es resolgui la reforma de la Plaça Espanya

L'alcaldessa de Girona diu que no decidiran si demanden Adif per danys i perjudicis fins que no sapiguen com es resol la reforma de la Plaça Espanya. Precisament, la setmana vinent l'Ajuntament es reuneix amb Foment per decidir aquests i altres temes pendents relacionats amb les obres de l'AVE.

La Plaça Espanya ja no té les marquesines de l'estació d'autobusos. /

Marta Madrenas diu que la voluntat de l'Ajuntament de demanar compensacions a Adif segueix sent ferma però no faran el pas si no ho tenen tot degudament quantificat i es donen dues condicions.

La primera, expressada des del primer moment, és que l'informe dels serveis tècnics sigui concloent perquè no volen exposar-se a perdre i haver de pagar importants costes judicials.

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona / Queden coses per negociar amb Adif abans de decidir si els demandem

I la segona és saber com respira Madrid sobre, entre d'altres coses, la reforma de la plaça Espanya, que l'Ajuntament entén que ha de pagar Foment.

La setmana vinent, l'Ajuntament de Girona es reunirà amb els representants de l'estat per abordar aquest assumpte i altres com la part de sota del viaducte o els accessos a l'estació d'autobusos.

L'Ajuntament, per la seva banda, ha de fer la marquesina que connectarà l'estació del tren convencional amb la de l'AVE.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?