Sociedad
BATALLETES DEL B

El Barça B afronta el repte amb optimisme

Santi Ovalle ens porta com cada dijous les Batalletes del Barça B

El vestidor aixeca el vol i es veu amb cor de salvar la categoria

El vestidor aixeca el vol i es veu amb cor de salvar la categoria

05:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001342297/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El vestidor aixeca el vol i es veu amb cor de salvar la categoria

El Barça B afronta una situació molt complicada. La falta de gol, la joventut general de la plantilla i els mals resultats han propiciat que el conjunt blaugrana estigui només un punt per sobre de la zona de descens, amb el goal average perdut contra el rival directe, la Cultural y Deportiva Leonesa, que dissabte va guanyar al Miniestadi. Després del partit el vestidor estava "destrossat". Així ho va assegurar un dels pessos pesants del vestidor, Carles Aleñá. L'entrenador blaugrana, Gerard López, va assegurar que es veia capaç de revertir la situació i amb el pas dels dies el gruix de la plantilla es va convencent que salvaran la categoria. No és una opció sinó una obligació, asseguren al vestidor, que saben que són els culpables d'haver caigut en aquest escenari i els únics capaços de redreçar-ho.

La gran setmana de Riqui Puig

El jove migcampista de Matadepera ha vist com puja a entrenar amb el primer equip. El primer dia va rebre una gran encaixada de Leo Messi i ara és Ousmane Dembélé qui l'ha rebut amb afecte. El jugador del B va compartir un sopar a un conegut restaurant de Barcelona amb David Costas, central del filial i Theo Chendry, un dels afectats pel cas de la FIFA a la Masia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00