Deportes

Garitano, Machín i Gallego, els preferits de Lardín si marxa Quique

El director esportiu de l'Espanyol acota la llista de candidats per si Quique Sánchez Flores no segueix

Getty Images

Barcelona

Els tres entrenadors que més agraden a Jordi Lardín, director esportiu del RCD Espanyol, per ocupar la banqueta la temporada que ve en cas que l'actual tècnic decideixi marxar de l'Espanyol són Asier Garitano, actual tècnic del Leganés, amb qui ja s'ha reunit de manera personal; Pablo Machín, entrenador del Girona, amb qui ha contactat com a mínim a través dels seus agents; i David Gallego, entrenador de l'Espanyol B campió de lliga a Tercera Divisió amb només una derrota i que és a una eliminatòria de tornar a 2a B.

Lardín ha fet la criba dels tres candidats principals d'una llista que també contempla altres entrenadors al mercat, com Eduardo Berizzo o Fran Escribà, que a dia d'avui estan sense equip; o Jose Luis Mendilibar o Pepe Bordalás, que acaben contracte. La decisió final, però, en cas d'haver-hi relleu a la banqueta, haurà de tenir l'aprovació tant de la direcció general esportiva, a qui agrada també el nom de Rubi, actual tècnic del Huesca, i del consell d'administració presidit pel president Chen Yansheng, que els últims mesos no està del tot satisfet amb la feina de Lardín.

La tria d'un nou entrenador, però, queda supeditada a que Quique Sánchez Flores decideixi que no vol seguir a l'Espanyol i les dues parts arribin a un acord per rescindir el contracte. Si no és el cas, o bé l'Espanyol indemnitza el tècnic madrileny amb l'any de contracte que li queda (quan va anunciar la contractació de l'entrenador, l'Espanyol va comunicar que havia signat dues temporades més una d'opcional, però segons la revisió dels documents que han fet els serveis jurídics del club no hi ha cap clàusula d'alliberament sino que es tracta d'un acord per tres anys), o espera que Quique trobi un club que li compensi els diners que perdonaria a l'Espanyol. Una opció que tampoc és fàcil, ja que Quique Sánchez Flores és el quart tècnic més ben pagat de primera, només per darrere dels entrenadors dels tres equips grans, Barça, Madrid i Atlético.

Joan Tejedor

Joan Tejedor

Narrador dels partits del Barça en català a SER Catalunya i presentador de La Graderia del Balcó. Treballa...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00