Sociedad

Ingressa a la presó el detingut a Palafrugell que tenia pendent una condemna de 15 anys

Portava quatre anys esquivant la condemna de 15 anys de presó per agressions sexuals continuades a la seva filla de 7 anys. Aquest diumenge el van detenir quan sortida de casa d'un familiar

Una patrulla de Mossos en una imatge d'arxiu. / Imatge: ACN

Girona

Es tracta d'un home de 63 anys condemnat ara fa quatre anys per agressions sexuals a la filla, que era menor d'edat, però que fins ara no havia trepitjat mai la presó perquè va fugir, però aquest matí el jutjat de guàrdia de La Bisbal d'Empordà l'ha enviat a la presó.

Aquest diumenge, el van detenir al domicili d'un familiar en el que s'amagava. Tan la Policia espanyola com els Mossos el tenien al punt de mira quan l'Audiència de Barcelona va dictar contra ell una ordre de detenció i ingrés a la presó el 4 d'abril del 2014 que encara era vigent.

Les investigacions havien passat, fins i tot per l'Amèrica Llatina, on es creia que s'havia traslladat i la seva imatge també es va publicar durant uns mesos en un portal europeu de les persones més buscades.

Però el 2016, la policia va obtenir informació que el situava a Catalunya i no ha estat fins dos anys més tard quan l'han pogut detenir quan sortia de la casa d'un familiar a Palafrugell, al Baix Empordà.

De fet, segons la policia, era molt estrany que es deixés veure i sempre que sortia al carrer ho feia amb ulleres de sol i una gorra per passar el màxim de desapercebut.

Es dona el cas que aquest home havia treballat als serveis mèdics de la Direcció General de la Policia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00