Últimas noticias Hemeroteca

Una Devesa més verda

Un cop descartat el Pla Especial de la Devesa, l'Ajuntament de Girona reactiva les obres per convertir la Devesa en "un parc urbà". De moment els primers canvis seran la modificació de l'antic camp de futbol Fèlix Farró i el Camp de Mart, que es convertiran en zones verdes, i habilitar una zona per als esportistes.

L'Ajuntament posa en marxa un canvi d'imatge de la Devesa amb les primeres obres que consistiran en plantar gespa en els prop de 30 mil metres quadrats comptant l'antic camp de futbol Fèlix Farró i el Camp de Mart, la construcció d'un Parc de Salut i un espai que concentri els equipaments esportius i l'enderrocament de l'espai d'agility i l'espai dedicat a usos de jardineria. També es tiraran a baix estructures com els antics vestuaris de l'espai d'agility o el mur de pedra que hi ha a un dels extrems del Camp de Mart. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, explica que les diferents actuacions que ara s'engeguen són, de fet, "la conseqüència real d'haver deixat aturat el pla especial", perquè això ha permès tirar endavant aquests projectes. Madrenas ha explicat que és un projecte ambiciós per fer de la devesa un parc urbà, verd i on s'hi puguin fer activitats, que és el que demana la ciutadania, ha dit Marta Madrenas.

Narcís Sastre, regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Girona, ha explicat que espais de la Devesa que eren per a usos privats passaran a ser públics.

Sastre també ha dit que les discusions abstractes sobre la Devesa els han fet perdre molt de temps, que són modificacions que no podien esperar i espera que aquests primers canvis estaran acabats en el termini d'un any.

Ràdio Girona

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?