Miércoles, 12 de Mayo de 2021

Otras localidades

Èric Vinaixa - M80LIVE

La crònica de l'actuació de l'artista ebrenc a l'estudi Toresky, dins de la celebració dels 25 anys de M80

Èric Vinaixa - M80LIVE

M80

L’Estudi Toresky, en el marc de la celebració dels 25 anys del naixement d’M80, torna a oferir un espectacle a l’alçada dels que sovint es proposen al número 6 del carrer Casp. Ell i la seva guitarra. Sense músics que l’acompanyin però dominant la situació. Èric Vinaixa sap mesurar els temps d’un espectacle musical. Coneix que l’essència del músic sovint arriba a l’espectador sense necessitat de floritures. Ell, la seva guitarra i el públic.

M80

Amb pas segur l’artista ebrenc proposa èxits ben triats que desenvolupa amb el seu estil: personal, intimista i amb una passió per la música que contagia a qualsevol. Actua sol, amb la seva veu elegant i amb la seva inseparable Tanglewood, una guitarra, que minuts abans del concert ens explica orgullós ja no es fabriquen. Ho diu mirant de reüll al públic que comença a situar-se al Toresky per gaudir d’un altre M80live.

Amb seguretat sap que els seduirà. I ho fa, tocant un repertori que tria amb cura i a consciència del que pot oferir al públic que ja encisat segueix el ritme amb els peus. Proper, simpàtic i sense embuts explica amb enginy històries relacionades amb els temes que toca. Ja té el públic a la butxaca. Èric Vinaixa i la seva guitarra.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?