Domingo, 25 de Octubre de 2020

Otras localidades

Èric Vinaixa - M80LIVE

La crònica de l'actuació de l'artista ebrenc a l'estudi Toresky, dins de la celebració dels 25 anys de M80

Èric Vinaixa - M80LIVE

M80

L’Estudi Toresky, en el marc de la celebració dels 25 anys del naixement d’M80, torna a oferir un espectacle a l’alçada dels que sovint es proposen al número 6 del carrer Casp. Ell i la seva guitarra. Sense músics que l’acompanyin però dominant la situació. Èric Vinaixa sap mesurar els temps d’un espectacle musical. Coneix que l’essència del músic sovint arriba a l’espectador sense necessitat de floritures. Ell, la seva guitarra i el públic.

M80

Amb pas segur l’artista ebrenc proposa èxits ben triats que desenvolupa amb el seu estil: personal, intimista i amb una passió per la música que contagia a qualsevol. Actua sol, amb la seva veu elegant i amb la seva inseparable Tanglewood, una guitarra, que minuts abans del concert ens explica orgullós ja no es fabriquen. Ho diu mirant de reüll al públic que comença a situar-se al Toresky per gaudir d’un altre M80live.

Amb seguretat sap que els seduirà. I ho fa, tocant un repertori que tria amb cura i a consciència del que pot oferir al públic que ja encisat segueix el ritme amb els peus. Proper, simpàtic i sense embuts explica amb enginy històries relacionades amb els temes que toca. Ja té el públic a la butxaca. Èric Vinaixa i la seva guitarra.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?