Últimas noticias Hemeroteca
CONGRESO DE LOS DIPUTADOS CONGRESO DE LOS DIPUTADOS Vuelve la actividad con debates de decretos clave para Sánchez

Més de 7.000 persones passen per l'exposició 'Presos Polítics" al Museu de Lleida

Suposa un rècord en la història de les exposicions temporals

Avui diumenge, 22 d'abril, últim dia per visitar l'exposició 'Presos Polítics' al Museu de Lleida /

Més de 7 mil persones han passat per l'exposició "Presos Polítics" de Santiago Sierra que fins avui acull el Museu de Lleida. Aquesta exposició temporal ha estat la més visitada en la historia del Museu, i segons el seu director Josep Giralt marca un "abans i un després" en la programació d'aquestes instal·lacions per connectar amb temes de la màxima actualitat.

JOSEP GIRALT. Xifra rècord de visitants a l'exposició 'Presos polítics' al Museu de Lleida, que tanca amb més de 7.000 visitants / RÀDIO LLEIDA

És l'exposició temporal que ha registrat més públic des que es va inaugurar l'equipament el novembre del 2007 i ha fet créixer entre un 25 i un 30% les visites a l'exposició permanent

El 40 per cent de les persones que han passat durant aquest mes i mig per contemplar les 24 fotografies en blanc i negre de rostes pixelats de presos polítics a Espanya, entre ells Jonqueras, Cuixart o Sánchez són de fora de Lleida, i entre ells, més d'un centenar de fora de l'Estat Espanyol. Pel director Josep Giralt, ha servit per reubicar el Museu de Lleida "més enllà de la ciutat" i "per connectar amb un públic que sovint no s'atansava al Museu".

“Presos polítics” de Santiago Sierra, adquirida per l'empresari Tatxo Benet s'exposarà a partir del 1 de juny al centre contemporani de Barcelona.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?