Domingo, 19 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Els World Sport Games de Tortosa necessitaran 500 voluntaris

L'Ajuntament obre la campanya d'inscripció de voluntaris per als jocs esportius internacionals que es celebraran entre el 2 i el 7 de juliol de 2019

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha visitat l'estand d'Expoebre on es recullen les adhesions de voluntaris per als World Sport Games.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha visitat l'estand d'Expoebre on es recullen les adhesions de voluntaris per als World Sport Games. / Sonia Castelló

Els World Sport Games que es celebraran a Tortosa l’any vinent necessitaran de la col·laboració d’uns 500 voluntaris. L’Ajuntament de la capital del Baix Ebre ha obert ja la campanya de captació dels voluntaris aprofitant la fira Expoebre, on s’ha instal·lat un stand on s’estan rebent ja les primeres inscripcions. També es poden fer les inscripcions a la pàgina web www.tortosa2019.cat.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que el voluntariat dels World Sport Games està pensat especialment per a estudiants, però que també s’hi poden apuntar persones de totes les edats a partir dels 16 anys.

Es valorarà que es parli anglès, però també caldran voluntaris que acompanyin les delegacions llatinoamericanes i, per tant, no en tots els casos serà necessari. Roigé ha explicat que a Tortosa es reproduirà el model de voluntariat dels darrers jocs, fets a Riga, on s’assignava un voluntari a cadascun dels grups esportius que viatjaven amb cada delegació.

“És un acompanyament al llarg dels dies i això pot ajudar a fomentar la relació entre la gent de Tortosa i els municipis ebrencs on hi ha les subseus”, diu l’alcaldessa. Els World Sport Games de Tortosa es celebraran entre el 2 i el 7 de juliol de 2019. El número exacte de delegacions es coneixerà a principis de l’any vinent.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?