Directo

MUNDIAL DE QATAR Sigue el partido de Polonia-Arabia Saudí

Sociedad

Foment desencalla la nova estació de Sant Andreu Comtal

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries ha acordat resoldre el contracte d'obres actual i licitarà de nou els treballs aquest estiu

L'actual estació de Sant Andreu Comtal / J.M. Domingo (CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=17334483)

Barcelona

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries ha acordat resoldre el contracte d'obres de l'estació de Sant Andreu Comtal. Aquest projecte vinculat a l'alta velocitat de la Sagrera està aturat des de fa anys perquè es van detectar irregularitats en l'execució dels treballs.

El consell d'administració d'Adif ha acordat iniciar l'expedient per rescindir el contracte amb les actuals empreses. Si tot va com està previst, un cop rescindit el contracte actual, el projecte es tornarà a licitar aquest estiu.

El ministeri de Foment s'ha compromès a prioritzar la nova estació de rodalies que ha estat molt reivindicada pels veïns. Segons va explicar el ministre en la seva última visita a Barcelona, la nova estació es posarà en servei l'any 2020.

L'estació ha estat molt reivindicada pels veïns i és una peça fonamental també per la gestió ferroviària de rodalies i alta velocitat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad