Sociedad
COMUNICACIÓ

Enric Marín i les 'fakenews' a l'acte del Dia mundial de la llibertat de premsa

El professor i exsecretari de comunicació de la Generalitat és el convidat enguany de l'Associació de periodistes d'Andorra

La xerrada serà aquest divendres, 4 de maig, a les 8 de la tarda a la sala de la llibreria La Puça

El periodista, professor i doctor en comunicació, Enric Marín. / Arxiu APCA

Andorra la Vella

El reputat professor, exdegà de la facultat de Ciències de la informació de la UAB, exsecretari general de comunicació de la Generalitat i expresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Enric Marín, serà el convidat enguany de l'acte del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa que organitza l'Associació de periodistes d'Andorra (APCA).

Marín pronunciarà una xerrada sobre el fenomen de les fakenews aquest divendres, 4 de maig, a les 8 de la tarda, a la sala de la llibreria La Puça.

Enric Marín participarà en un col·loqui que arrenca amb una pregunta com a títol: "Com hem arribat fins a les fakenews?" i analitzarà aquest nou fenomen que inquieta i preocupa els professionals de la comunicació i que enguany centra bona part dels actes de la jornada a nivell mundial.

Tant les fakenews com la postveritat seran elements de debat d'aquest analista, guanyador entre d'altres premis, del d’assaig Joan Fuster per l’obra ‘Cultura de masses i postmodernitat’.

La xerrada-col·loqui la presentarà la periodista i membre de l’APCA, Noemí Rodríguez, és oberta a tothom i finalitzarà amb un aperitiu. I compta amb el suport de Ràdio SER Principat d'Andorra.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00