Sociedad
TARRAGONA

Els empresaris tarragonins reclamen un pla d'usos de la Part Alta

S'oposen a la prohibició d'obrir nous locals d'oci nocturn al nucli històric de la ciutat i demanen a l'ajuntament que reguli però que no veti les discoteques i pubs que vulguin aixecar la persiana.

Local d'oci nocturn. / ACN

Tarragona

“La Part Alta corre el perill de quedar-se plena de locals buits i tancats, tal i com era fa 30 anys”. Els empresaris de Tarragona reclamen un pla d'usos del nucli històric i s'oposen a la prohibició d'obertura de nous locals d'oci nocturn. El seu president, Sebastià Cabré, en un exercici de futurisme tem que s’acabi produint una reacció en cadena: “si no obren locals on anar a fer una copa, els restaurants s’aniran quedant buits i la gent marxarà a altres llocs a les nits”.

L'associació empresarial és partidària de regular les llicències dels locals musicals i de festa, de manera que si un tanca en pugui obrir un altra. Lamenten la modificació urbanística de l'ajuntament que veta nous aixecaments de persiana, malgrat que no tenen constància de cap petició per muntar un negoci d'aquestes característiques.

L’altre gran front obert

Un altre dels principals problemes de la part alta tarragonina són les terrasses de bars i restaurants, ja que en determinades places hi ha una gran concentració que fins i tot dificulta el pas. En aquest sentit proposen que es limiti l'espai exterior en proporció amb l'interior del local, així com la vigilància específica a la zona que vetlli pel soroll i el descans veïnal.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad