Sociedad

LOS40 Primavera Pop, un festival per a tothom i per la plena inclusió a Rubí

La XII edició del Festival aplega el millor del panorama musical nacional i internacional

LOS40

Barcelona

LOS40, la cadena musical líder a Catalunya, celebra enguany la XII edició del Festival pop de la primavera on aplega el millor del panorama musical nacional i internacional. I per segona vegada consecutiva, LOS40 Primavera Pop durarà tot un cap de setmana sencer amb tres escenaris en tres ciutats diferents: Madrid, Rubí i Màlaga en un festival per a tothom i de plena inclusió.

Los40

Milers de fans podran gaudir de les actuacions a Rubí de: Pablo López, Efecto Pasillo, Scott Helman, Sofia Reyes, Juan Magan i Belinda, Álvaro Soler, Reyko, Maico, Kayl, David Lafuente, Henry Méndez i Jose Rico, Aran, Laura Durand, Sweet California, Aitana i Ana Guerra, Ana Mena, Blas Cantó, Rasel, Adexe & Nau i el darrer confirmat, Manel Navarro.

Els artistes més punters de casa nostra i globals celebraran la primavera des de l’Escardívol de la ciutat de Rubí. I enguany, amb una iniciativa social per recordar la importància de la plena inclusió de tothom i de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la música. LOS40 volem defensar el drets i millorar la qualitat de vida de persones de diversitat funcional, tot recolzant la plena inclusió, gaudint tots plegats de la millor música. Per això, enguany, alcem la veu i en solidaritzem amb ASPADIR sota el lema de #UnFestivalParaTodos a les tres edicions de LOS40 Primavera Pop.

L’edició del 5 de maig a Rubí, arrencarà a 2/4 de 8 del vespre amb el mestre de cerimònies Tony Aguilar i els DJs de LOS40 Catalunya, Neus Gonzalez, Adrià Ortega, Adrià Soler, Sergi Sánchez i Víctor de la Torre. Durant el vespre LOS40 Catalunya i l’Ajuntament de Rubí faran possible una nit a vessar de música, emocions, sentiments en un festival per a tothom per la plena inclusió. I amb el patrocini de DRINKKING CARPAS, AIXAM i DERMGO i SINGULADERM de Laboratorios PRIMADERM

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00