Sociedad

560 gossos abandonats a la Selva en un any

És un centenar més que ara fa quatre anys. L'augment s'explica, en part, per un repunt de gossos de raça perillosa que s'han recollit en cases ocupades d'urbanitzacions de la comarca. Aquests animals costen molt d'adoptar.

Girona

El 2017, a La Selva, es van recollir un miler de gossos, més de la meitat eren animals abandonats i la resta s'havien perdut i els seus propietaris els van anar a recollir.

La majoria de gossos abandonats s'han trobat en urbanitzacions de Lloret, Vidreres, Sils, Maçanet i Caldes de Malavella i alerta el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, que han notat un augment de gossos de raça perillosa que estaven en cases ocupades il·legalment.

Salvador Balliu, Consell Comarcal de la Selva

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000159188/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tot i que augmenten els gossos abandonats, també creix l'adopció. L'any passat es van adoptar més de 500 gossos abandonats a La Selva.

Alguns els adopten fins i tot estrangers, sobretot de països com Alemanya que, segons Balliu, són menys estrictes a l'hora de seleccionar l'animal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00