Últimas noticias Hemeroteca

Més llocs de treball que titulats en FP a la Garrotxa

El 70% dels alumnes que acaben FP a l’IES Garrotxa troben feina i només el 7% és a l'atur un any després d'acabar. Tot i això, no s’aconsegueix cobrir la demanda creixent des del sector empresarial. Hi ha més oferta de llocs de treball que titulats en FP.

Estudiants de l'IES la Garrotxa. /

El 93% dels estudiants de Formació Professional de l’Institut La Garrotxa d’Olot troben feina o segueixen estudiant un any després de finalitzar els seus estudis. Sis de cada deu aconsegueixen treballar i el 30% segueix formant-se.

Només el 7% es queda a l’atur. És una xifra similar a la dels últims anys i també es dona a tot el país. La majoria dels alumnes que troben feina ho fan amb un contracte temporal i amb un sou que, això sí, ha anat en augment, segons el cap d’estudis de l’institut garrotxí, Eduard Campderrich.

Eduard Campderrich, IES Garrotxa / Hi ha un augment dels contractes temporals però els sous pugen

El que també ha augmentat ha estat la demanda d’estudiants formats a FP per part de les empreses. Des del centre garrotxí asseguren que ni omplint totes les places que tenen a l’institut es podrien cobrir les peticions des del sector empresarial.

L’IES Garrotxa té uns 500 alumnes matriculats entre la quinzena de graus de Cicle Mitjà i Superior.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?