Últimas noticias Hemeroteca

Girona ha imposat 374 multes a ciclistes en el que portem de 2018

La plataforma Mou-te en Bici reclama més diàleg. Diuen que cosint-los a sancions no es millora la mobilitat ni es fomenta l'ús de la bicicleta.

Ciclistes al carrer Santa Clara de Girona. /

Són 374 sancions en poc més de 4 mesos i això vol dir gairebé 3 sancions al dia. La majoria s'imposen per circular per la vorera encara que també n'hi ha per circular en contra direcció per carrers de sentit únic.

El president de la plataforma Mou-te en Bici, Albert Martos, diu que l'última vegada que s'han reunit amb l'Ajuntament de Girona per discutir estrategies per fomentar l'ús de la bicicleta va ser el mes de novembre i que, des d'aleshores, l'única notícia que tenen del consistori són aquestes multes.

Albert Martos, Mou-te en Bici / No sabem res de l'Ajuntament

Martos diu que Mou-te en Bici va proposar canviar les sancions per cursos de circulació vial i habilitar algunes voreres amples per facilitar les transicions entre els trams de carril bici que no estan ben connectats però que, gairebé mig any després, l'Ajuntament no els ha donat cap resposta.

Circular per la vorera està sancionat amb 60 euros però creu la Plataforma que n'hi ha algunes que podrien ser compartides, com la de l'Avinguda Ramon Folch, al davant dels jutjats o altres d'amples que podrien fer de connectors entre dos trams de carril.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?