Sociedad
EMPRESA

Josep Borrell, un dels ponents estrella de la 29ª Trobada Empresarial del Pirineu

L'edició d'enguany, del 14 al 15 de juny, se centrarà en el creixement sostenible i preveu acollir 600 participants

L'ex ministre Josep Borrell, membre del jurado del Premi Princesa d'Astúries de Cooperació Internacional 2018, atenent els mitjans de comunicació després de la lectura de l'acta del jurat concedint el guardó d'enguany. / JLCereijido EFE

Andorra la Vella

L'ex ministre espanyol i expresident del Parlament Europeu Josep Borrell serà un dels convidats estrella de la 29a Trobada Empresarial al Pirineu.

L'edició d'enguany porta el títol 'Liderant un creixement sostenible', i a través de diverses conferències, taules rodones i debats amb professionals de prestigi, aportarà les claus fonamentals sobre temes com la revolució digital o el context europeu. Per parlar sobre això últim, es comptarà amb la presència, per exemple, de Josep Borrell. El president de l'Associació Trobada Empresarial, Vicenç Voltes, ha assenyalat que aportarà la seva visió de present i futur sobre la Unió Europea.

La trobada tindrà lloc els propers 14 i 15 de juny a la Seu d'Urgell. Des de l'Associació, que ha renovat el conveni de col·laboració amb Crèdit Andorrà per als propers tres anys, s'espera arribar als 600 assistents de l'any passat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00