Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Sociedad

Anastacia actuarà a l’Arts d’Estiu Costa Barcelona, únic concert a Espanya

La cantant i compositora nord-americana actuarà al festival de Pineda de Mar el pròxim dimarts 24 de juliol dins de la seva gira mundial "Evolution Tour Live". SER Catalunya és l’emissora oficial del festival

Arts d’Estiu Costa Barcelona

Barcelona

La cantant i compositora nord-americana Anastacia actuarà a l'Arts d'Estiu Costa Barcelona el pròxim dimarts 24 de juliol. El concert, que serà l'únic que l'artista realitzarà a Espanya, forma part de la gira mundial "Evolution Tour Live".

Arts d’Estiu Costa Barcelona

El seu nou àlbum "Evolution", gravat a Estocolm amb el productor Anders Bagge (que també ha treballat amb Celine Dion o Madonna), significa el retorn d'Anastacia al seu so original amb cançons pop i balades. Al concert de Pineda de Mar, l'artista combinarà els temes del seu nou treball, el seu setè àlbum d'estudi, amb els grans èxits de la seva carrera.

Després de l'exitós "Ultimate Collection Tour", Anastacia torna als escenaris europeus amb una gira de 42 per tot el continent. El concert de Pineda de Mar serà una oportunitat única de veure la superestrella de hits com "I'm Outta Love" i "Left Outside Alone", amb més de 30 milions d’àlbums venuts.

Aquest dimecres 6 de juny es posen les entrades a la venda a www.artsdestiu.com

Arts d’Estiu Costa Barcelona

El festival Arts d’Estiu Costa Barcelona, que celebra la seva vuitena edició del 21 de juliol al 31 d'agost a Pineda de Mar, comptarà també amb les actuacions de Juanes, Pasión Vega, Sara Baras, Pastora Soler, Salvador Sobral, Chenoa, Buhos, Animal, Els Catarres, "Concerto a tempo d'Humore", i de les actuacions dels humoristes David Guapo, Goyo Jiménez i David Amor amb Santi Rodríguez.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00