Últimas noticias Hemeroteca
Contingut patrocinat

Segona edició de Madtown Days a partir d'octubre

El cicle de concerts, presentat per Ràdio Barcelona, compta amb el suport de Jim Beam en la seva aposta per la música en viu i els artistes emergents

El cartell dels quatre concerts a Barcelona, als propers mesos d'octubre i novembre /

Després de l'èxit de la seva primera edició de 2018, a la tardor torna Madtown Days by Jim Beam, que amb 13 concerts a Madrid i Barcelona configura la seva proposta més àmplia fins al moment.

A Barcelona el cicle començarà el 4 d'octubre a Sidecar amb el duo italo-espanyol Delaporte presentant el seu LP "Un", cançons carregades d'atmosferes creatives, beats i la delicada veu de Sandra. Postmodern JUKEBOX tocaran el 14 de novembre a Razzmatazz 1. El 15 de novembre el fenomen cubà del hip hop Orishas faran el mateix a Razzmatazz 1, dintre de la seva gira "El retorn dels déus". El 21 de novembre serà el torn de MORCHEEBA a Razzmatazz 1.

Les entrades per als concerts de MTD by Jim Beam, tant de Madrid com de Barcelona, ja estan a la venda a Ticketea i en punts de venda habituals.

Madtown Days by Jim Beam, promogut per Ràdio Madrid i Ràdio Barcelona, té com a objectiu ser el centre representatiu de diferents branques musicals adreçades als amants del directe. Ha tingut lloc des de 2015 congregant al voltant de 50.000 persones.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?