Últimas noticias Hemeroteca

Superant expectatives

La segona edició de la Sea Otter Europe tanca amb 50.000 visitants -20.000 més que el 2017- i un impacte econòmic encara per calcular però molt superior als 2 milions d’euros de l’any passat, segons els organitzadors.

Aquest esdeveniment comercial i esportiu al voltant de la bicicleta ha aplegat més de 400 marques a l’entorn del pavelló de Fontajau i també ha tingut una quinzena de proves, algunes en ruta per diferents comarques, que han seguit 5.230 ciclistes entre professionals i amateurs.

Albert Balcells, Sea Otter Europe / La major presència de marques ha fet créixer el certamen

El seu director, Albert Balcells, reconeix que el creixement del nombre de visitants ha estat espectacular -s'ha passat de 30.000 a 50.000- i que s’ha produït gràcies a la major presència de marques internacionals i a les seves estrelles. N'han tingut un 20% més que l'any passat, explica Balcells, i moltes ja han assegurat que tornaran en l’edició de 2019.

Tot i que l’impacte econòmic encara no ha estat calculat, la xifra final, preveuen, serà superior als 2 milions d'€ de l'any passat. Entre d'altres coses, aquests dies ha estat impossible trobar un llit d'hotel a la ciutat de Girona.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?