Sociedad

Un incendi crema un conjunt de naus industrials a La Ràpita

Els Bombers han donat per extingit el foc que ha obligat a dessallotjar dues persones i que també ha calcinat 5000m2 de vegetació

Incendi a l'Embarcador de Les Muscleres, a La Ràpita. Cedida.

Tortosa

El foc va començar al voltant de les nou de la nit d’ahir dissabte a l’Embarcador de les Muscleres , al terme de La Ràpita i en la seva extinció han treballat dotze dotacions dels Bombers de la Generalitat.

L'incendi ha cremat un conjutn de naus de les  drassanes Nicolau, dedicades a la producció de vaixells així com  embarcacions, remolcs  i diversos materials que hi havia a l'exetrior. També s’ha cremat una zona de vegetació de 5000 m2.

Arran de l’incendi, una persona ha resultat ferida i ha estat trasllada a l’Hospital Comarcal d’Amposta, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Les dues persones d’un dels habitatges més propers, que havien estat desallotjades, ja han pogut tornar al seu domicili. El foc va provocar una gran columna de fum, visible a kilòmetres de distància.

Els bombers han estat treballant tota la nit i aquest matí encara hi havia tres dotacions remullant la zona. L’incendi s’ha donat per extingit al voltant de les dotze del migdia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00