Sociedad

Deixen lliure un home acusat d'haver segrestat i violat la seva amant

Tan bon punt ha començat el judici, la presumpta víctima ha retirat l'acusació de l'home, que s'enfrontava a 17 i mig anys de presó

Façana del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.EFE

Barcelona

Una jutgessa de Barcelona ha deixat avui en llibertat un home que feia un any que era a la presó, acusat d'haver amenaçat, violat i segrestat la seva amant a Polinyà, al Vallès Occidental. Avui s'ha celebrat el judici i l'home s'enfrontava a 17 anys i mig de presó. Només començar, la suposada víctima ha retirat l'acusació in extremis.

Segons la Fiscalia, van mantenir relacions durant set anys. Eren amants i ell l'amenaçava de cremar-li la casa si es veia amb altres homes. Un dia ell la va obligar a pujar a la seva furgoneta després de clavar-li un cop de puny al pòmul i la va agredir sexualment en una barraca, on després l'hauria deixada tancada sis hores.

La dona va denunciar aquests fets a la policia i el jutge de guàrdia va decidir tancar l'home a la presó, on fa més d'un any que és tancat. Avui, ell ha negat els fets i ella, entre plors, ha dit que retira l'acusació. Aleshores, l'advocat de l'home ha demanat a la jutgessa que el deixi lliure, ara que la víctima ja no l'acusa.

La jutgessa ha emès una interlocutòria dictant la llibertat provisional, a l'espera que hi hagi sentència contra ell. El suposat violador dormirà aquesta nit a casa seva.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00