Últimas noticias Hemeroteca

Montilivi 2068

El Girona podrà fer servir l'estadi de Montilivi, com a mínim, 50 anys més. A canvi, el club haurà de destinar gairebé 200.000 d'euros cada any en millores. Així ho ha decidit l'Ajuntament. Ara falta que ho aprovi el ple i ho ratifici el club.

Montilivi en un partit d'aquesta temporada. /

L'Ajuntament deixa de pagar les despeses de l'estadi, com l'aigua, la llum i el manteniment (uns 120.000 € a l’any), que ara assumirà el club.

L'equip de govern reconeix que no havia invertit a Montilivi i confia que el Girona podrà fer-ho. De fet, la nova concessió l’obliga a invertir un mínim de 198.000 € a l’any.

Dues de les primeres inversions són una nova il·luminació i l’ampliació de la graderia de gol sud perquè l’aforament superi els 14.000 espectadors. També es podrà augmentar el volum edificable fins a un 22’5% més, sempre que siguin instal·lacions vinculades amb l’esport.

A canvi, l'estadi podrà incorporar el nom d'un patrocinador, però sempre mantenint la marca 'Girona' o ‘Montilivi’.

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona / No volem un nou cas Akasvayu

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, assegura que volen una relació "llarga" amb el club però que es tracta d'un document flexible que es pot modificar si l'equip baixa a segona o, al contrari, juga a Europa.

Madrenas també confia en la solvència del Girona i que no es repeteixin episodis del passat com l’època d’Akasvayu al capdavant de l’equip de bàsquet, que va acabar comportant la seva desaparició.

El nou conveni també inclou clàusules per fomentar l'esport femení i el futbol base.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?