Sociedad

Quatre detinguts per una agressió sexual múltiple al Baix Llobregat

Els Mossos i el jutjat 1 de Sant Boi de Llobregat també n'investiguen dos més denunciats per una noia a Molins de Rei

La víctima va aparèixer a l'aparcament de Ferrocarrils de la Generalitat a Sant Boi amb la roba esquinçada i molt nerviosa

L'aparcament de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Sant Boi, on va aparèixer la víctima / Google Street Maps

Barcelona

Els Mossos de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud han detingut 4  joves de nacionalitat espanyola d'entre 20 i 23 anys, alguns d'ells veïns de l'Hospitalet de Llobregat. Hi ha dos joves més investigats pel jutjat d'instrucció número 1 de Sant Boi de Llobregat de 19 i 22 anys.

Más información

Mitja dotzena de nois van abordar la víctima el passat 19 de maig poc abans de les 6 de la matinada quan la noia sortia de la discoteca Be Disco al Polígon Industrial El Pla de Molins de Rei. Els detinguts la abordar i la van dur fins a un vehicle. Segons la denúncia de la noia, la van ficar al maleter i allà la van agredir sexualment. La van abandonar a Sant Boi, que està a un quart d'hora en cotxe de Molins. Va aparèixer a l'aparcament dels Ferrocarrils de la Generalitat. Es desconeix el municipi exacte on la van ser agredida perquè ella no recorda per on van passar després que la fiquessin al maleter. Els investigadors sospiten que la van violar al mateix aparcament de Sant Boi abans de deixar-la abandonada.

Segons el relat de la víctima, no recorda ni com hi va arribar. La van trobar amb la roba esquinçada i estava molt angoixada. A l'Hospital de Sant Boi li van fer una exploració i van determinar que havia estat agredida sexualment.

La víctima va explicar que recordava haver mossegat al coll un dels violadors per defensar-se. Una possible ferida clau pels investigadors per intentar identificar-lo i relacionar-lo directament amb aquesta agressió sexual múltiple. Els Mossos també van recollir imatges de la zona per aconseguir lligar caps i fer un seguiment del que podria haver passat.

Els Mossos han detingut fa pocs dies, la setmana passada, quatre joves per la seva presumpta relació amb la violació d'aquesta noia i dos més estan sent investigats pel jutjat d'instrucció número 1 de Sant Boi de Llobregat.

L'Ajuntament de Molins de Rei ha convocat aquest dilluns al vespre un acte de rebuig i condemna davant del consistori. L'alcalde, Joan Ramon Casals ha explicat a SER Catalunya que ni la víctima ni els suposats agressors són del municipi "segons m'han informat els Mossos". Afegeix que faran tot el possible "per intentar millorar la seguretat a la sortida d'aquesta discoteca" i diu que parlaran amb els seus propietaris i també amb els Mossos.

Casals ha explicat també que la policia li ha desmentit el rumor que corre per les xarxes on diuen que els detinguts actuaven com una mena de manada: "No els consta, m'han dit que és l'únic cas que tenen com a mínim en aquesta zona".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00