Últimas noticias Hemeroteca

Premios Ondas 2018

Obert el període de presentació de candidatures

La 65ª edició dels Premios Ondas es posa en marxa amb la obertura del període d’inscripcions. A www.premiosondas.com hi ha disponibles els reglaments per a la presentació de candidatures i les inscripcions online estan obertes.

Els ONDAS, atorgats anualment per PRISA a través de Ràdio Barcelona de la Cadena SER, són els premis degans i més prestigiosos de ràdio i televisió que es concedeixen a Espanya i compten amb el suport oficial de la Unió Europea de Radiodifusió (UER).

El palmarès està format per 24 premis distribuïts en les categories: Ràdio, Publicitat en ràdio, Televisió, Música i Ràdio i Televisió Internacional.

En aquesta edició els Premios Ondas consoliden el seu reconeixement als treballs més destacats en l’ús de noves tecnologies ampliant el premi a més formats digitals. En la categoria de ràdio es premiarà el Millor podcast, programa, webradio o plataforma d’emissió digital i en la categoria de televisió el Millor contingut o plataforma d’emissió digital. Una altre de les novetats és la incorporació en la categoria de Música dels premis a la Millor comunicació musical i al Fenomen musical de l’any.

Poden optar a l’Ondas els treballs emesos en el període comprès entre l’1 d’octubre de 2017 i el 30 de setembre de 2018 així com els professionals per mèrits acreditats en aquest mateix període.

El termini de presentació de candidatures es tancarà el dimarts 2 d’octubre.

AHORA ES EL MOMENTO

DE EMPEZAR A SOÑAR CON GANARLO

#MomentosOndas

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?