Sociedad

Troben dos cadàvers en un garatge ocupat

Els han localitzat a una casa de la urbanització El Bosc de la Batllòria de Riells i Viabrea.

La casa és propietat del Banc Santander i l'ajuntament desconeixia que hi visqués algú.

La casa on van aparéixer els dos cadàvers / ACN

Riells i Viabrea

Segons les primeres investigacions de la policia científica, els dos homes van morir asfixiats per la mala combustió d'un generador que tenien al garatge on estaven d'ocupes. Els cossos han apregut en avançat estat de descomposició i tot indica que portaven més de tres setmanes morts.

Els han localitzat gràcies a l'avís d'un veí, que ha explicat que feia dies que no els veia i que sentia una forta pudor que sortia del garatge d'aquesta casa del número 841 al carrer Gurri, a l'urbanització Bosc de la Batllòria de Riells, que és propietat del Banc Santander i que fa set anys es va quedar a mig construir.

No hi vivia ningú fins que aquests dos ocupes es van instal·lar al garatge. Fonts de l'Ajuntament de Riells expliquen que mai van requerir ajuda a serveis socials. De fet, desconeixien que hi vivien perquè tampoc estaven empadronats. Això sí, l'ajuntament ha requerit diverses vegades al banc que desbrossés i netegés la parcel·la, però sempre ha estat en va.

L'autòpsia als cossos determinarà si van morir asfixiats i també la seva identitat. Al davant de la casa hi han trobat aparcada una furgoneta i, a dins, documentació de dues persones.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00