Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 25 de Enero de 2020

Otras localidades

4 atracadors assalten una joieria a l'Ànec Blau de Castelldefels

Els individus han entrat mig disfressats amb barrets i han arreplegat les joies de l'aparador.

Han disparat diversos trets per poder fugir

4 atracadors assalten una joeria a l'Ànec Blau de Castelldefels / El vídeo gravat per un testimoni de l'atracament a una joieria del centre comercial l'Ànec Blau de Castelldefels / Cadena SER

Els Mossos busquen els autors d'un atracament que hi ha hagut aquest matí a la joieria Jose Luis, al centre comercial l'Ànec Blau de Castelldefels. Després de cometre l'assalt, han disparat diversos trets per poder fugir, però segons la policia no consta que hi hagi ningú ferit.

4 atracadors assalten una joeria a l'Ànec Blau de Castelldefels / Un altre vídeo enregistrat per un testimoni de l'atracament a l'Ànec Blau / Cadena SER

Una treballadora de la botiga sí ha patit un atac d'angoixa. Els atracadors han fugit en un Ford Fiesta que havia estat sostret fa dos dies. Després, l'han cremat al carrer Leonardo da Vinci de Castelldefels amb total impunitat.

4 atracadors assalten una joeria a l'Ànec Blau de Castelldefels

Els Mossos ja són al centre comercial investigant la identitat dels atracadors. Han demanat imatges de les càmeres de la botiga i també les que puguin haver enregistrat clients i treballadors de la zona. A més, estan fent recerca per la zona i recollint la denúncia dels propietaris de la joieria per quantificar el botí sostret.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?