Viernes, 03 de Julio de 2020

Otras localidades

Balanç positiu de la XXIII Festa del Renaixement de Tortosa

Alguns espectacles han esgotat les entrades i s'ha confirmat la presència de turistes internacionals

Actuació a la plaça de l'Àbsis de Tortosa dins de la XXIII Festa del Renaixement

Actuació a la plaça de l'Àbsis de Tortosa dins de la XXIII Festa del Renaixement / Ràdio Ebre.

Els organitzadors de la Festa del Renaixement de Tortosa, que s'ha celebrat del 19 al 22 de juliol,  han mostrat la seva satisfacció per l'assistència de públic a molts dels espectacles. És el cas de "Meraki" dirigit pel coreògraf i ballarí tortosí, Roberto Olivan, que ha esgotat les 1500 entrades que s'havien posat a la venda. També s'ha destacat que continua la internacionalització de la festa amb una presència important de turistes russos.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé,  ha valorat l'absència d'incidents el primer any que s'ha posat en marxa un protocol per evitar agressions i comportaments sexistes: "Ha funcionat tot amb normalitat, no hem tingut cap incidència a destacar i tampoc hem hagut d'activar el protocol en cas de violència, per tant, molt contents de que hagi sigut així".

 La desfilada en la que van participar prop de 3000 persones, la ceremonia de tancament de portes i els focs artificials han posat el punt i final a la Festa. L'Ajuntament de Tortosa calcula que durant els quatre dies de la Festa del Renaixement han visitat la ciutat prop de 200.000 persones.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?