Jueves, 23 de Enero de 2020

Otras localidades

"A casa dinàvem polseres, sopàvem arrecades i esmorzàvem collarets"

Les dissenyadores i empresàries Rosa Tous i Teresa Helbig conversen sobre la frenètica indústria de la moda

Teresa Helbig i Rosa Tous, als estudis de Ràdio Barcelona. /

L'empresària Rosa Tous és una de les hereves de l'ós més internacional de Catalunya i d'una vertadera icona de la moda. Amb un imperi de mig miler de botigues en una cinquantena de països del món, ha aconseguit fer més gran la joieria que els seus pares van inaugurar l'any 1985 a Manresa.

La dissenyadora d'alta costura Teresa Helbig va començar dissenyant aparadors a Barcelona, fins que va trobar el seu camí dins la moda gràcies a la seva mare. El primer vestit que va dissenyar se'l va confeccionar ella mateixa per a un casament. A partir d'aquí, ha vestit a personalitats com la Reina Leticia i Amaia al festival d'Eurovisió d'enguany, i és la primera dona a qui Ibèria ha escollit per dissenyar els seus uniformes de vol.

Dues dones amb molt renom a la indústria de la moda que, tot i haver coincidit a moltes passarel·les, passadissos i showrooms, mai han tingut oportunitat per conversar amb calma. Avui, seuen al Llapis de memòria per parlar sobre els ritmes frenètics de la indústria, la figura de la dona i els seus referents familiars.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?