Sociedad

El Bisbat de Girona nomena un mossèn exorcista

És el rector de Roses que farà aquesta funció per requeriment del papa Francesc que demana que hi hagi un mossèn exorcista a cada diòcesi per combatre els problemes relacionats amb el diable i el mal entre les persones.

El bisbe Francesc Pardo, en primer pla, durant una celebració a la Catedral de Girona / ACN (Arxiu)

Girona

El bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha signat els diversos nomenaments que entraran en vigor a partir del proper mes de setembre, entre els quals hi ha el nomenament del mossèn Josep Puig i Bofill, rector de Roses i Palau-Saverdera, com a nou exorcista del Bisbat de Girona.

Pardo l'ha nomenat obeint el desig del Papa Francesc que ha ordenat que totes les diòcesis de l'Església incorporin la figura de l'exorcista i com que a moltes no existia, ara els bisbes l'han creada. El Bisbat de Vic també va nomenar fa pocs dies un nou exorcista a la diòcesi.

Es fa per petició expressa del Papa que amb aquesta nova figura vol evitar que augmentin els problemes relacionats amb el diable i el mal entre les persones.

El nou exorcista de la diòcesi de Girona va ser ordenat el 1984 i, a més de portar les dues parròquies de l'Alt Empordà, també és consiliari diocesà de Vida Creient, arxipreste de l'Alt Empordà Marina i membre del col·legi de consultors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00